De bar van Van der Valk Hotel Venlo

Onze meest gestelde vragen Vind hier uw antwoord

Veelgestelde vragen

Heeft u vraag over een aanbieding op Valk Deals en komt u er niet helemaal uit? Bekijk hier het antwoord op onze meest gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met een van de hotels op!

Boekingsproces

Hoe kan ik een deal boeken op jullie website?

Om een deal op onze website te boeken, gaat u via het menu of de homepage naar de actuele hotelaanbiedingen. Daar vindt u alle Deals die Van der Valk op dit moment aanbiedt. Klik op deal om een lijst te zien van alle deelnemende hotels. Kies het hotel waar u wilt verblijven en controleer de beschikbaarheid van de deal. Selecteer de gewenste datum en volg de aanwijzingen in de boekingstool om uw boeking te voltooien.

Kan ik mijn boeking wijzigen nadat ik deze heb gemaakt?

Ja, veel van onze deals bieden de mogelijkheid om uw boeking gratis te annuleren! Voor de details van uw boeking kunt u altijd kijken naar de boekingsbevestiging in uw e-mail. Als u uw boeking wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met het specifieke hotel om te vragen naar de mogelijkheden.

Kan ik speciale verzoeken indienen, zoals een extra bed of kinderbedje?

In sommige gevallen kunt u in het boekingsproces al extra's toevoegen aan uw boeking. U kunt ook contact opnemen met het hotel waar u uw overnachting heeft geboekt om speciale verzoeken in te dienen, zoals een extra bed of kinderbedje. Informeer naar de mogelijkheden bij het desbetreffende hotel.

Zijn de getoonde prijzen per persoon of per kamer?

De getoonde prijzen zijn altijd per persoon per nacht, tenzij anders vermeld.

Zijn de deals op jullie website inclusief maaltijden?

Veel van onze deals zijn inclusief maaltijden. We bieden niet alleen deals aan met ontbijt, maar ook speciale deals inclusief diner. Voor het huidige aanbod kunt u terecht op onze deals-pagina om te zien wat er bij de deal zit inbegrepen.

Wat is de minimale leeftijd voor een kamerreservering?

De minimale leeftijd voor een kamerreservering is 18 jaar. Gasten die jonger zijn dan 18 jaar moeten toestemming hebben van een ouder/voogd om een kamer te reserveren. Bij het inchecken dient de ouder/voogd aanwezig te zijn. Minderjarige gasten kunnen worden geweigerd als er geen toestemming is.

Kan ik de Valk Giftcard gebruiken bij Valk Deals?

Ja, de Valk Giftcard kan worden gebruikt bij het maken van een boeking op Valk Deals. De Valk Giftcard kunt u vrij besteden bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants, zowel in binnen- als buitenland.

Wat zijn de beschikbare betalingsmethoden?

De beschikbare betalingsmethoden zijn:

  • Pin/Maestro

  • Creditcards: American Express, Diners Club, VISA en Mastercard

  • Valk Giftcard

  • Online betaling

Sommige hotels accepteren geen contante betaling voor een overnachting. Neem bij twijfel altijd contact op met het desbetreffende hotel voor de juiste informatie.

Contact & Informatie

Wat is Valk Deals?

Valk Deals is een platform waarop u als eerste op de hoogte wordt gebracht van de meest actuele en scherpe hotelaanbiedingen van Van der Valk en voordelig één of meerdere overnachtingen kunt boeken. U kunt zich nu ook aanmelden voor de nieuwsbrief en wekelijks verrassende aanbiedingen ontvangen!

Hoe kan ik contact opnemen in geval van vragen of problemen?

Als u een deal heeft geboekt en vragen heeft over uw boeking, raden we aan om rechtstreeks contact op te nemen met het desbetreffende hotel. Voor eventuele (technische) boekingsproblemen bij het boeken van de deal, kunt u contact met ons opnemen via: help@valksupport.com.

Bieden jullie een loyaliteitsprogramma aan voor frequent boeken?

Ja, met het Valk Loyal programma kunt u profiteren van nóg meer voordeel, garanties en extra service. Zo kunt u per deal tot wel €2,50 per persoon tegoed sparen of gebruik maken van een late uitcheck*. Bekijk hier alle voordelen.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe deals?

Om als eerste op de hoogte te zijn van de aanbiedingen van Van der Valk, raden wij u aan om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Door u te abonneren, ontvangt u regelmatig updates en exclusieve deals rechtstreeks in uw inbox. Mis geen enkele kans om te profiteren van onze geweldige aanbiedingen! Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Verblijf

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

De uitchecktijd varieert per hotel. Om hier meer informatie over te vinden, kunt u contact opnemen met het specifieke hotel of de website van het desbetreffende hotel raadplegen.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de hotels?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de meeste Van der Valk hotels. Bijna altijd kunt u gratis parkeren op de ruime parkeerplaatsen voor het hotel, zelfs als u komt voor een diner in één van onze restaurants of een vergadering in onze zalen.

Bij enkele hotels is parkeren echter betaald. De volgende hotels hebben betaalde parkeergelegenheid:

  • Hotel Amsterdam-Amstel

  • Hotel Brussels Airport

  • Van der Valk Hotel Gent

  • Palace Hotel Noordwijk

  • Van der Valk Hotel Liège Sélys

In de meeste gevallen kunt u de eerste 3 uur gratis parkeren, daarna geldt er een tarief vanaf € 3 per uur. De parkeertarieven kunnen per hotel verschillen, dus het is raadzaam om de website van het desbetreffende hotel te bezoeken voor de meest actuele informatie.

Zijn er laadpalen beschikbaar?

Ja, we hebben bij de meeste van onze hotels elektrische laadpalen beschikbaar. U kunt uw auto gratis parkeren en tegelijkertijd opladen terwijl u geniet van uw overnachting of een gezellig diner bij één van onze hotels. Op deze manier kunt u na uw bezoek snel weer de weg op. Kijk hier voor al onze hotels met laadpaal.

Zijn huisdieren toegestaan in de hotels?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in een aantal van onze hotels. Elk hotel hanteert echter verschillende toeslagen en regels met betrekking tot het meebrengen van huisdieren. Kijk hier welke regels onze hotels hanteren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het specifieke hotel.

Zijn er fitnessfaciliteiten of een zwembad in de hotels?

Ja, onze hotels bieden verschillende faciliteiten, waaronder fitnessfaciliteiten en een zwembad. Op deze pagina kunt u alle faciliteiten vinden die beschikbaar zijn in onze hotels en zien welke hotels deze aanbieden.