Vriendinnen op het strand

Vroege Toekan Weken Bij Van der Valk

Hotelkamer

Vroege Toekan Weken Bij Van der Valk

Kinderboerderij

Vroege Toekan Weken Bij Van der Valk

Zwembad

Vroege Toekan Weken Bij Van der Valk

De Vroege Toekan Weken bij Van der Valk

De Vroege Toekan Weken bij Van der Valk zijn weer begonnen! Van 28 mei t/m 10 juni profiteert u van minimaal 35% vroegboekkorting voor de zomer bij alle deelnemendende hotels.

Heeft u een Valk Loyal-account? Dan spaart u ook €2,50 tegoed per persoon op het gehele verblijf én ontvangt u een gratis welkomstdrankje, zodra u boekt met uw Valk Account.

Er is maar een beperkt aantal kamers beschikbaar, dus wees op tijd. VOL=VOL

  • Extra veel vroegboekkorting
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Voordelig verblijven deze zomer

Beschikbare Hotels

Actievoorwaarden Vroege Toekan Weken

Op deze deal zijn onze huidige actievoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden

De Vroege Toekan weken van Van der Valk bieden de mogelijkheid om twee weken lang tegen het allerlaagste tarief te boeken. Ideaal voor een nachtje ertussenuit, een (mid)weekend weg of een vakantie. U krijgt een kamer inclusief ontbijt, tegen een vaste lage prijs! De voorwaarden: • Boekingen die gemaakt zijn met het Vroege Toekan actietarief, zijn niet verplaatsbaar. • Bij enkele hotels is het niet mogelijk om gratis te annuleren. • Het maximale aantal kamers dat geboekt mag worden per persoon per hotel is vastgesteld op 5 kamers. Indien er meer dan 5 kamers per persoon geboekt wordt, heeft het betreffende hotel het recht om het reguliere tarief te rekenen voor de overige kamers. • Uw Valk Loyal tegoed ter waarde van €2,50 p.p. op het hele verblijf, ontvangt u na uw verblijf bij Van der Valk indien u geboekt heeft met uw Valk Account. De voorwaarden kunt u vinden op https://www.valkverrast.nl/valk-loyal/voorwaarden. OP = OP. Van der Valk behoudt ten alle tijden het recht om het actietarief niet meer aan te bieden voor een bepaalde datum of kamertype per hotel gedurende de actie. • Door het plaatsen van een boeking met de Vroege Toekan actie verklaart u akkoord te zijn met de bovenstaande actievoorwaarden. Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel. Een overzicht van alle hotels kunt u hier vinden: https://www.valkverrast.nl/hotels. Voor de contactgegevens kunt u terecht onder het kopje “Contact” op de hotelwebsites.

Van der valk nieuwsbrief Ontvang de laatste aanbiedingen van Van der Valk

  • Blijf altijd op de hoogte
  • Spaar € 5,- extra op uw Valk Loyal account