Kies uw taal
Luxe hotelontbijt op tafel

Seizoenaanbiedingen bij Van der Valk

Wat zijn seizoen deals bij Van der Valk?

Elk seizoen vindt u bij Valk Deals een nieuwe aanbieding op een van de deelnemende Van der Valk hotels. Het gaat om de Lentedeal, Zomerdeal, Herfstdeal én Winterdeal! Elk seizoen kunt u last minute één of meerdere overnachtingen boeken met de beste prijs en inclusief ontbijt. Ook kunt u uw boeking bij de meeste hotels gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Met een seizoen deal kunt u last minute boeken en zelfs deze week al overnachten bij een Van der Valk hotel! Onze hotels zijn uitermate geschikt voor elk seizoen, u vindt ze midden in de natuur, dicht bij het strand of gezellig in de stad. Bekijk hieronder de seizoen deals bij Valk Deals.

Koppel in het zomer met cocktails

Zomerdeal

De zomer, het favoriete seizoen van de meesten. Mooi weer, zomerse cocktails, vertoeven in de buitenlucht of genieten op het strand. Met een Zomerdeal kan dit allemaal bij één van de hotels. Wilt u er last minute nog even lekker tussen uit in de zomer, boek dan een overnachting inclusief ontbijt met de Zomerdeal bij Valk Deals!

Bekijk de zomerdeal
Stel samen in het bos tijdens een wandeling in de herfst

Herfstdeal

Maak prachtige wandel- en fietstochten in de omgeving van een van onze hotels en warm op bij het haardvuur met een warme chocolademelk. Met de Herfstdeal van Van der Valk bent u altijd verzekerd van een fantastisch én voordelig verblijf, inclusief ontbijt. U hoeft alleen nog maar uw favoriete bestemming te kiezen!

Bekijk de herfstdeal
Vrienden die gezellig wat drinken tijdens een kerstmarkt

Winterdeal

Kom genieten van dit prachtige seizoen bij een van onze Van der Valk hotels. Maak een winterse wandeling, bezoek gezellige kerstmarkten in de omgeving of vier de kerstdagen bij ons. Met de Winterdeal profiteert u van een warm en gezellig verblijf, inclusief ontbijt voor de beste prijs! In welk hotel mogen we u verwelkomen?

Bekijk de winterdeal
Vrouw die ontbijt opschept in een hotel

Lentedeal

Heerlijk weer is aantocht, de natuur ontwaakt weer uit haar winterslaap, vier de lente bij Van der Valk met de Lentedeal! Ga er voordelig met het gezin tussenuit of gezellig samen op pad. Geniet deze lente met de beste prijs van een hotelovernachting inclusief ontbijt in eigen land of in een van de deelnemende hotels in het buitenland!

Bekijk de lentedeal

Wat zijn de voordelen van de seizoen deals?

De seizoen deals bij Van der Valk bieden talloze voordelen waarvan u kunt profiteren:

  Hoge korting: Met een seizoen deals kunt u genieten van hoge last minute kortingen op uw verblijf. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende data en hotels te kiezen, die aan uw wensen voldoen. Als u wilt, kunt u dezelfde week nog overnachten in een van onze hotels.

  Gratis annuleren: Met een seizoen deal, kunt u uw boeking, bij de meeste hotels, kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst. Dit geeft u flexibiliteit en gemoedsrust, mochten uw plannen onverwachts veranderen.

  Inclusief ontbijt: Wanneer u overnachting met de seizoen deal boekt, krijgt u er altijd een heerlijk en uitgebreid ontbijt bij. Zo kunt u uw dag vol energie starten!

Espresso MartiniLuxe high tea met macaronsBruine paddenstoel in het bos

Nieuwsbrief Hoe kunt u op de hoogte blijven van de seizoen deals?

Om als eerste op de hoogte te zijn seizoen deals of andere Van der Valk aanbiedingen, raden wij u aan om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.