Van der Valk Giftcard

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Valk Giftcard

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, een verjaardag, kerst of Moederdag/Vaderdag? Verras uw dierbare met een Van der Valk Giftcard. Een Giftcard die staat voor tientallen verrassende momenten bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Met de kaart geeft u voordelig een heerlijk diner of luxe overnachting cadeau, zeker wanneer dit gecombineerd wordt met één van de hotelaanbiedingen op Valk Deals.

Heeft u een Giftcard en wilt u deze direct besteden? Bekijk dan onze actieve aanbiedingen en boek vandaag nog voordelig een hotel overnachting bij één van de deelnemende hotels!

Bekijk huidige deals

Van der Valk Giftcard bestellen

De Van der Valk Giftcard kunt u gemakkelijk online bestellen of ter plekke bij de receptie van een Van der Valk hotel aanschaffen. Bestelt u de kaart online? Dan wordt deze zo snel mogelijk naar het door u aangegeven adres verstuurd. Ideaal om cadeau te doen aan vrienden, familie of als eindejaarscadeau, een bedankje of gewoon een blijk van waardering voor uw collega('s) of werknemers? Want de zakelijke Valk Giftcard kunt u ook gemakkelijk online aanschaffen

Bestel de Giftcard

Van der Valk Giftcard activeren

Uit veiligheidsoverwegingen wordt de Van der Valk Giftcard niet geactiveerd verzonden. Na ontvangst is de Giftcard eenvoudig te activeren. De activeringscode sturen wij uiterlijk 24 uur nadat de Giftcard ter verzending aangeboden is bij PostNL naar het door de besteller opgegeven e-mailadres.

Op de website van Valk Giftcard kunt u direct uw kaart activeren en/of uw saldo controleren. Na activatie kunt u de Giftcard direct gebruiken bij de Van der Valk Hotels & Restaurants.

Activeer uw Giftcard

Saldo controleren

Weet u niet wat het saldo op de Giftcard is of wilt u het restante saldo opvragen? Dan kunt u dit gemakkelijk online controleren.

De waarde van de Giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de €5,00 en €250,00. Het saldo op de kaart is 5 jaar geldig, kan in delen worden besteed en kan niet contant worden uitbetaald.

Check hier uw saldo

Veelgestelde vragen over de Valk Giftcard

Wat is Valk Giftcard?

De Valk Giftcard is een cadeaukaart in de vorm van pasje met daarop een bedrag die de ontvanger kan besteden bij één van onze Van der Valk Hotels & Restaurants, ook op hotelaanbiedingen. De Valk Giftcard wordt ook wel cadeaukaart, cadeaucard of cadeaupas genoemd.

Het is een moderne variant van de cadeaubon oftewel de waardebon. Een Giftcard heeft het formaat van een creditcard met op de achterkant een magneetstrip en barcode waarop het tegoed/geldwaarde ‘geladen’ kan worden. Een Giftcard is veel persoonlijker en leuker dan een envelop met geld erin.

Bij welke hotels kun je de Valk Giftcard besteden

De Valk Giftcard kunt u vrij besteden bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants in binnen- en buitenland. U kunt de Giftcard zowel fysiek als online gebruiken.

Bekijk hier onze hotels

Tot hoeveel euro kan je de Valk Giftcard bestellen?

De Valk Giftcard kan besteld worden tussen de € 5 tot € 250 per kaart. U kunt maximaal 25 kaarten in één keer bestellen. Wilt u meer kaarten bestellen, dan dient u nogmaals het bestelproces te doorlopen.

Moet ik het saldo van de Valk Giftcard in één keer besteden?

Nee, dat is niet nodig. Het voordeel van een Valk Giftcard is dat het bedrag niet in één keer verzilverd hoeft te worden. Het resterende saldo blijft op de kaart staan.

Het saldo op de Valk Giftcard kan niet in contanten worden uitbetaald.

Wat is de levertijd van bestellingen?

PostNL is verantwoordelijk voor de verzending. Uw Giftcard wordt in principe binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor verzending binnen Europa hanteren zij 3 tot 5 werkdagen en voor verzending buiten Europa 3 tot 8 werkdagen.