Kies uw taal
Koppel op de fiets bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

De beste deals vindt u bij Valk deals

Van der Valk campagnes

Bij Valk Deals vindt u de scherpste hotelaanbiedingen voor de Van der Valk hotels. Van hoge kortingen tijdens de Vroege Toekan Weken tot verrassende nieuwe acties. Nieuwsgierig geworden naar welke aanbiedingen Van der Valk aanbiedt en wat ze precies inhouden? Hieronder leest u er meer over.

Gezin samen op de bank in pyjama

Wat zijn de Vroege Toekan Weken?

U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen: de Vroege Toekan Weken bij Van der Valk. Maar wat houdt de grootste aanbieding Van der Valk nu eigenlijk in?

Meer over de Vroege Toekan Weken
Uitgebreid hotelontbijt op tafel

Wat zijn de seizoen deals?

Elke seizoen een fijne deal voor de beste prijs. Welke deals dit zijn, wat de voordelen zijn van het boeken met deze aanbieding én wat u krijgt voor de beste prijs, leest u hier!

Meer over de seizoen deals
Stel samen op de fiets in de lente

Valk Deals Huidige aanbiedingen

Wilt u er spontaan even tussenuit? Dan zijn de last minute hoteldeals precies wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf! Van ontspannen in de natuur tot een stedentrip, er is altijd een hotel dat bij u past.

Bekijk de deals
Cuijk terrasOntbijtHotel Drewitz

Nieuwsbrief Ontvang de laatste aanbiedingen

Bij Valk Deals bent u als eerste op de hoogte van lopende hotelaanbiedingen van Van der Valk. Meld u nu ook aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een nieuwsbrief met verrassende aanbiedingen!