Kies uw taal
Gezin op de bank in de pyjama

Wat zijn de Vroege toekan Weken? bij Van der Valk

Wat zijn de Vroege Toekan Weken bij Van der Valk?

U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen, de Vroeg Toekan Weken bij Van der Valk. Maar wat houden deze weken precies in? De “Vroege Toekan Weken” is de grootste hotelaanbieding bij Van der Valk, die meerdere keren per jaar twee weken lang plaatsvindt. Deze deal bestaat uit een één of meerdere heerlijke overnachting(en) in één van onze hotelkamers, inclusief ontbijt.

Met deze aanbieding geven we u de kans om vooruit te boeken tegen een zeer gereduceerd tarief. Deze vroegboekkorting start al met 35%! De prijzen variëren per hotel en zijn afhankelijk van het kamertype en de beschikbaarheid die het hotel heeft.  

Bekijk de deal
Man en vrouw aan het borrelen op het terras
Ouder echtpaar in een restaurant
Kinderen maken pizza bij Van der Valk Wereldeters

Wat zijn de voordelen van de Vroege Toekan Weken?

De Vroege Toekan Weken bij Van der Valk bieden talloze voordelen waarvan u kunt profiteren:

  Hoge korting: Tijdens de Vroege Toekan Weken kunt u genieten van een zeer gereduceerd tarief. De vroegboekkorting is minimaal 35%, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw verblijf in één van onze hotels.

  Ruime keuze: Met de Vroege Toekan Weken kunt u ver vooruit plannen. U heeft de mogelijkheid om uit verschillende data en hotels te kiezen, die aan uw wensen voldoen.

  Inclusief ontbijt: Uw verblijf tijdens de Vroege Toekan Weken is inclusief een heerlijk ontbijt. Begin uw dag goed met een uitgebreid ontbijt(buffet), zodat u vol energie de omgeving kunt verkennen of aan uw dagelijkse activiteiten kunt beginnen.

  Korting in de Valk Store: Naast de Van der Valk hotels doet ook onze Valk Store mee met de Vroege Toekan weken. Ontdek hier onder andere een scala aan hoogwaardige bedden, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, badtextiel en nog veel meer. Neem een kijkje in onze Valk Store voor de specifieke voorwaarden van deze aanbieding.

Cuijk terrasOntbijtHotel Drewitz

Nieuwsbrief Hoe kunt u op de hoogte blijven van de Vroege Toekan Weken?

Om als eerste op de hoogte te zijn van de Vroege Toekan Weken en andere aanbiedingen van Van der Valk, raden wij u aan om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Door te abonneren, ontvangt u regelmatig updates en exclusieve deals rechtstreeks in uw mailbox. Mis geen enkele kans om te profiteren van onze geweldige aanbiedingen!