Freundinnen essen im Gent

Ontdek België deze lente Bij Van der Valk

Antwerpen

Ontdek België deze lente Bij Van der Valk

Dîner Belgique Gourmande

Ontdek België deze lente Bij Van der Valk

Gent

Ontdek België deze lente Bij Van der Valk

De Gastronomisch België deal is begonnen!

De Gastronomisch België deal is begonnen bij Van der Valk! Dit betekent 2 weken extra korting als u uw verblijf NU boekt bij een van onze deelnemende Van der Valk hotels in België. Natuurlijk altijd inclusief een heerlijk uitgebreid Van der Valk ontbijt. Van 12 maart t/m 25 maart 2024 ontvangt u geweldige aanbiedingen bij alle deelnemende hotels in België. Overnacht nu volledig verzorgd met een overnachting inclusief ontbijt en diner! De ideale manier dus om België te ontdekken.

Heeft u een Valk Loyal-account? Dan spaart u ook €2,50 tegoed per persoon op het gehele verblijf zodra u boekt met uw Valk Account. Er is maar een beperkt aantal kamers beschikbaar, dus wees op tijd. VOL=VOL

  • Overnachting met een heerlijk diner
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Voordelig verblijven deze lente

Beschikbare Hotels

Actievoorwaarden Ontdek België deze lente

Op deze deal zijn onze huidige actievoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden

De Gastronomisch België Deal bij Van der Valk bieden de mogelijkheid om twee weken lang tegen het allerlaagste tarief te boeken. Ideaal voor een nachtje ertussenuit, een (mid)weekend weg of een vakantie in België. U krijgt een kamer inclusief ontbijt, tegen een vaste lage prijs! **De voorwaarden:** - Boekingen die gemaakt zijn met het actietarief, zijn niet verplaatsbaar. -* Bij enkele hotels is het niet mogelijk om gratis te annuleren. - Het maximale aantal kamers dat geboekt mag worden per persoon per hotel is vastgesteld op 5 kamers. Indien er meer dan 5 kamers per persoon geboekt wordt, heeft het betreffende hotel het recht om het reguliere tarief te rekenen voor de overige kamers. - Uw Valk Loyal tegoed ter waarde van €2,50 p.p. op het hele verblijf, ontvangt u na uw verblijf bij Van der Valk indien u geboekt heeft met uw Valk Account. De voorwaarden kunt u vinden op https://www.valkverrast.nl/valk-loyal/voorwaarden. OP = OP. Van der Valk behoudt ten alle tijden het recht om het actietarief niet meer aan te bieden voor een bepaalde datum of kamertype per hotel gedurende de actie. - Door het plaatsen van een boeking met de Gastronomisch België Deal verklaart u akkoord te zijn met de bovenstaande actievoorwaarden. - Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel. Een overzicht van alle hotels kunt u hier vinden: https://www.valkverrast.nl/hotels. Voor de contactgegevens kunt u terecht onder het kopje “Contact” op de hotelwebsites.

Van der valk nieuwsbrief Ontvang de laatste aanbiedingen van Van der Valk

  • Blijf altijd op de hoogte
  • Spaar € 5,- extra op uw Valk Loyal account