Kies uw taal
Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bij Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bij Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bij Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bij Van der Valk

Pre-holiday gift bij Kontiki Beach Resort

Laat u in de aanloop naar de feestdagen onderdompelen in een wereld van ongeëvenaarde elegantie. Geniet van onze exclusieve pre-holiday gift: 10% korting op uw verblijf in de nieuwe Kontiki Luxury Suites.

De aanbieding is geldig tot en met 15 oktober voor een verblijf in de periode van 1 november tot 23 december 2023. Laad volledig op voordat de feestdagen beginnen.

  • Ontvang 10% korting
  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst
  • VIP-toegang tot Cabana & Mood Beach

Beschikbare Hotels

Actievoorwaarden Pre-holiday gift

Op deze deal zijn onze huidige actievoorwaarden van toepassing.

Actievoorwaarden

De Pre-holiday gift van Van der Valk Kontiki Beach Resort biedt de mogelijkheid om u onder te dompelen in luxe in aanloop naar de feestdagen. Ideaal voor een vakantie naar het zonnige Curaçao. U krijgt een kamer exclusief ontbijt en inclusief 10% korting, gastvrijheidservices en VIP-toegang tot Cabana & Mood Beach incl. strandlakens en fruit. **De voorwaarden:** - Het maximale aantal kamers dat geboekt mag worden per persoon per hotel is vastgesteld op 5 kamers. Indien er meer dan 5 kamers per persoon geboekt wordt, heeft het betreffende hotel het recht om het reguliere tarief te rekenen voor de overige kamers. - Uw Valk Loyal tegoed ter waarde van €2,50 p.p. op het hele verblijf, ontvangt u na uw verblijf bij Van der Valk indien u geboekt heeft met uw Valk Account. De voorwaarden kunt u vinden op [https://www.valkverrast.nl/valk-loyal/voorwaarden]. OP = OP. - Van der Valk behoudt ten alle tijden het recht om het actietarief niet meer aan te bieden voor een bepaalde datum of kamertype per hotel gedurende de actie. - Door het plaatsen van een boeking met deze actie verklaart u akkoord te zijn met de bovenstaande actievoorwaarden. - Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel. Een overzicht van alle hotels kunt u hier vinden: [https://www.valkverrast.nl/hotels]. Voor de contactgegevens kunt u terecht onder het kopje “Contact” op de hotelwebsites.

Van der valk nieuwsbrief Ontvang de laatste aanbiedingen van Van der Valk

  • Blijf altijd op de hoogte
  • Spaar € 5,- extra op uw Valk Loyal account