Sprache wählen
Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bei Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bei Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bei Van der Valk

Kontiki Beach Resort

Pre-holiday gift Bei Van der Valk

Pre-holiday gift im Kontiki Beach Resort

Tauchen Sie in der Vorweihnachtszeit in eine Welt von unvergleichlicher Eleganz ein. Genießen Sie unser exklusives Geschenk vor den Feiertagen: 10 % Rabatt auf Ihren Aufenthalt in den neuen Kontiki Luxury Suites.

Das Angebot ist bis zum 15. Oktober für Aufenthalte vom 1. November bis 23. Dezember 2023 gültig. Tanken Sie neue Energie, bevor die Feiertage beginnen.

  • Erhalten Sie 10% Ermäßigung
  • Kostenlose Stornierung bis zu 14 Tage vor Anreise
  • VIP-Zugang zu Cabana & Mood Beach

Verfügbare Hotels

Aktionsbedingungen Pre-holiday gift

Für diese Aktion gelten unsere aktuellen Aktionsbedingungen.

Werbebedingungen

De Pre-holiday gift van Van der Valk Kontiki Beach Resort biedt de mogelijkheid om u onder te dompelen in luxe in aanloop naar de feestdagen. Ideaal voor een vakantie naar het zonnige Curaçao. U krijgt een kamer exclusief ontbijt en inclusief 10% korting, gastvrijheidservices en VIP-toegang tot Cabana & Mood Beach incl. strandlakens en fruit. **De voorwaarden:** - Het maximale aantal kamers dat geboekt mag worden per persoon per hotel is vastgesteld op 5 kamers. Indien er meer dan 5 kamers per persoon geboekt wordt, heeft het betreffende hotel het recht om het reguliere tarief te rekenen voor de overige kamers. - Uw Valk Loyal tegoed ter waarde van €2,50 p.p. op het hele verblijf, ontvangt u na uw verblijf bij Van der Valk indien u geboekt heeft met uw Valk Account. De voorwaarden kunt u vinden op [https://www.valkverrast.nl/valk-loyal/voorwaarden]. OP = OP. - Van der Valk behoudt ten alle tijden het recht om het actietarief niet meer aan te bieden voor een bepaalde datum of kamertype per hotel gedurende de actie. - Door het plaatsen van een boeking met deze actie verklaart u akkoord te zijn met de bovenstaande actievoorwaarden. - Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met het desbetreffende hotel. Een overzicht van alle hotels kunt u hier vinden: [https://www.valkverrast.nl/hotels]. Voor de contactgegevens kunt u terecht onder het kopje “Contact” op de hotelwebsites.

Van der valk nieuwsbrief Erhalten Sie die neuesten Angebote von van Van der Valk

  • Bleiben Sie immer informiert
  • Sparen Sie zusätzlich 5 € auf Ihrem Valk Loyal-Konto