Het beste cadeau dat u kunt geven. Verrassend leuk cadeau: Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, een verjaardag, kerst of Moederdag/Vaderdag? Verras uw dierbare met een Van der Valk Giftcard. Een giftcard die staat voor tientallen verrassende momenten bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Met de kaart geeft u een heerlijk diner, luxe overnachting of een gezellig theaterbezoek.

Van der Valk Giftcard bestellen

De Van der Valk Giftcard kunt u ter plekke bij de receptie van een van de hieronder genoemde hotels aanschaffen. Maar u kunt de kaart ook online bestellen. Na bestelling wordt het zo snel mogelijk naar het door u aangegeven adres verstuurd.

Van der Valk Giftcard activeren

Heeft u de Van der Valk Giftcard online besteld en heeft u een activeringscode per e-mail ontvangen? Uit veiligheidsoverwegingen wordt de Van der Valk Giftcard niet geactiveerd verzonden. Na ontvangst is de giftcard eenvoudig te activeren. De activeringscode sturen wij uiterlijk 24 uur nadat de giftcard ter verzending aangeboden is bij PostNL naar het door de besteller opgegeven e-mailadres.

Saldo controleren

Weet u niet wat het saldo op de giftcard is of wilt u het restante saldo opvragen? Dan kunt u dit controleren.

Geldigheid

Met de Van der Valk Giftcard kunt u bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants betalen. De waarde van de giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de €5,00 en €250,00. Het saldo op de kaart is 5 jaar geldig, kan in delen worden besteed en kan niet contant worden uitbetaald.

Nieuwsbrief

Ontvang de laatste aanbiedingen
Voer een valide e-mailadres in.